ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η καλύτερη λύση σε κάθε σας ανάγκη

Η εταιρεία ΠΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ με έδρα τη Ρόδο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς, προσφέροντας χωματουργικές εργασίες σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Στοχεύουμε στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με πελάτες και συνεργάτες και εργαζόμαστε καθημερινά για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε:

Εκσκαφές

Οι υπηρεσίες εκσκαφών αφορούν την αφαίρεση εδαφικού υλικού από μια επιφάνεια και συνήθως πραγματοποιούνται για τη θεμελίωση ανέγερσης νέων κτηρίων ή για εργασίες όπως:

• Διάνοιξη υπογείων χώρων
• Φρεατίων
• Χαντακιών
• Βόθρων
• Πισινών
• Πηγαδιών κ.α.

Κατεδαφίσεις Κτιρίων

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κατεδαφίσεις παλαιών κτηρίων, δίνοντας έμφαση στην τήρηση όλων των νομικών πλαισίων και στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια των εργαζομένων και των περαστικών.

Αποχετευτικά
Έργα

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα αποχετευτικά έργα, καθώς η ποιοτική κατασκευή τους μπορεί να βελτιώσει τις υγειονομικές συνθήκες ενός χώρου. Για αυτό αναλαμβάνουμε κατασκευές μικρής και μεγάλης κλίμακας, υλοποιώντας έργα κατά παραγγελία, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τη συντήρησή τους πέρα από το χτίσιμο των αγωγών.

Έργα Οδοποιίας

Εξειδικευόμαστε στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων οδοποιίας και τεχνικής υποδομής, παραδίδοντας έργα ολοκληρωμένα και πλήρως λειτουργικά. Συγκεκριμένα, προσφέρουμε υπηρεσίες όπως:
• Διανοίξεις δρόμων σε δύσβατες περιοχές και εδάφη
• Στρώσιμο χαλικιών
• Δημιουργία parking
• Κατασκευή αθλητικών χώρων,
• Ασφαλτοστρώσεις δρόμων κ.α.

Εκβραχισμοί -  Διαμορφώσεις οικοπέδων/κήπων

Χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους έμπειρους χειριστές του, έχουμε τη δυνατότητα να εκτελέσουμε όλες τις χωματουργικές εργασίες που χρειάζεστε, από εκβραχισμούς μέχρι διαμορφώσεις χώρων (κήπων, οικοπέδων) ανεξαρτήτως του πετρώματος, της μορφολογίας, και της έκταση του εδάφους.

Δημόσια &
Ιδιωτικά
Έργα

Έπειτα από τόσα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους και τους οργανισμούς με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί. Έτσι, αναλαμβάνουμε με μέγιστο επαγγελματισμό και συνέπεια την μελέτη και κατασκευή όλων των έργων που μας ανατίθενται τόσο από το Δημόσιο όσο και από ιδιώτες πελάτες.

Μεταφορές Μπάζων

Η συλλογή και μεταφορά μπαζών απαιτεί ένα έμπειρο συνεργείο που να γνωρίζει τους κινδύνους αλλά και τα μυστικά μια τέτοιας εργασίας. Η εταιρείας μας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό (κάδους σκουπιδιών, χωματουργικά container) και αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την αποκομιδή των μπάζων προσφέροντας όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις. Γι’ αυτό και χαρακτηριζόμαστε ως οι καλύτεροι στο είδος μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙAΣ

Eπικοινωνήστε

με την εταιρεία ΠΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τις χωματουργικές εργασίες.

Διεύθυνση:
25ο χλμ. ΕΟ Ρόδου Λίνδου, Κολύμπια T.K. 851 03, Ρόδος Δωδεκανήσου
Τηλέφωνο επικοινωνίας:

6949414301, 6948980434

e-mai: info@perosgroup.gr

Ωράριο:

Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο:​
08:00 - 18:00
Κυριακή: Κλειστό