Παντός είδους χωματουργικές εργασίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΟΛΟΣ

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

 

Η εταιρεία ΠΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ στη Ρόδο διαθέτει υψηλού επιπέδου υποδομές και ιδιόκτητο στόλο που εγγυάται ένα άψογο αποτέλεσμα χωρίς κρυφές χρεώσεις και επιπλέον καθυστερήσεις. Όλα τα μηχανήματά μας είναι τελευταίας τεχνολογίας με όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις και άδειες κυκλοφορίας, ενώ το συνεργείο μας έχει τεράστια εμπειρία και διαρκή εκπαίδευση για το σωστό χειρισμό τους.

 

Άλλωστε, ο κατάλληλος εξοπλισμός αποτελεί προϋπόθεση για μια ποιοτική χωματουργική εργασία. Για αυτό και εμείς φροντίζουμε συνεχώς να ανανεώνουμε και να εξελίσσουμε το στόλο μας προκειμένου να είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε ανά πάσα στιγμή ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας:

  1. Φορτωτές
  2. Τσάπες Ερπηστριοφόρες
  3. Τσάπες Λαστιχοφόρες
  4. Τσάπες μικρότερων διαστάσεων
  5. Υδραυλικά σφυριά
  6. Κομπρεσέρ
  7. Τρiαξονικά Φορτηγά
  8. Οδοστρωτήρες μικρών διαστάσεων
  9. Κινητή μονάδα ανεφοδιασμού – συντήρησης

Μέγιστη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια του προσωπικού και των ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο των εργασιών, για αυτό φροντίζουμε να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, δίνοντας σημασία ακόμα και στη πιο μικρή λεπτομέρεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την κατάλληλη λύση σε όλες τις χωματουργικές εργασίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.